Anna maija tuokko. Annamaija Tuokko profile, films, weight, wallpapers & twitter comments 2020-02-12

Näyttelijä Anna

anna maija tuokko

Harrastin tosi paljon kaikkea, joka ilta oli jotain ja mä olin monessa mukana. Aloitin 5-vuotiaana ja soitinkin 10 vuotta pianoa musiikkiopistossa, mutta sitten se vähän jäi kun muut harrastukseni syrjäyttivät sen. Viimeksi kävin katsomassa West Side Storyn Lahden Kaupunginteatterissa. Ihailen näyttelijöitä, joilla on monipuolinen ura. Olen pyytänyt ja saanut apua ja kullan arvoisia konkreettisia ja teknisiä neuvoja paljon. Laulan koskettavaa laulua kun olen tajunnut, ettei mun mieheni rakastakaan minua.

Next

Näyttelijä Anna

anna maija tuokko

En mä tiedä, mut on kasvatettu niin, että mä voin tehdä ihan kaikkea mitä jätkätkin. Äiti ja isä osaavat kyllä laulaa, mutta kumpikaan ei ole koskaan esiintynyt missään. Kohtauksen aikana, näyttämön sivussa Antti Lang alkoi lakaisemaan lattiaa sen Elphaban luudan kanssa ja vaikka käänsin katseeni pois kuulin koko ajan sen suhinan, joka siitä luudasta lähti lattiaa vasten. Mä olen enemmän kuin tyytyväinen tähänastiseen uraani. Tärkeä rooli urallani oli myös Kuilu-näytelmä, joka tehtiin myös Kaupunginteatteriin. Pienellä paikkakunnalla ei tanssikouluja ole, joten päätimme perustaa sen itse.

Next

Latest Movies and TV Shows With Anna

anna maija tuokko

Aika pian sitten mulle kävi niin, että ajauduin 14-vuotiaana tv-sarjan koekuvauksiin, jonne osallistuimme harrastajateatteriporukalla ja minut napattiinkin rooliin. Näyttelijä Anna-Maija Tuokko palaa koulunaloitusmuistoihin söpöllä kuvallaan, jonka hän julkaisi Instagramissa. Luulen että se jätti meidän kaikkien sydämiin jäljen. Neljän edellä mainitun naisen lisäksi kuvissa poseeraavat muun muassa entinen Salatut elämät -tähti Mia Ehrnrooth, näyttelijä Amira Khalifa, Mikko Leppilammen ex-vaimo Emilia Vuorisalmi ja esikoista odottava näyttelijä Anna-Maija Tuokko. Isäni on historianopettaja ja osaa kyllä kertoa hyviä tarinoita, ehkä sieltä on tullut mulle myös kiinnostusta alaan sen tarinankerronnan kautta. Mutta isoa ja haastavaa roolia tehdessä pieni jännääminen alkaa jo heti aamusta.

Next

Teatterikärpäsen puraisuja : Haastattelussa Anna

anna maija tuokko

Esimerkiksi tää Zivago on iso haaste minulle ja oon huomannut, että voisin välillä olla vähän armollisempi itselleni. Olen saanut todella henkilökohtaisia ja koskettavia kirjeitä katsojilta joidenkin esitysten puitteissa, ja ihmiset kertovat elämästään ja siitä kuinka jokin esitys on muuttanut heidän elämäänsä. You name it, I´ve done it! Kyllä mä olen tekemiseni kyseenalaistanut monta kertaa ja oikein yrittänyt keksimällä keksiä itselleni toista ammattia ahdingon keskellä, mutta toistaiseksi tuloksetta. . Toinen puoliaika Wickedissä alkoi silleen, että minä olin ylhäällä sellaisessa Evita-lookissa Tuukan kanssa.

Next

Latest Movies and TV Shows With Anna

anna maija tuokko

En mä näyttelemistä voisi lopettaa. Se on ystäväni Miika Murasen ohjaama ja miespääroolissa oleva Markku Haussila on myös hyvä ystäväni. Hakeuduin sitten Paimion Kansanopistoon ja olin siellä muutaman kuukauden. Mua jännittää yleensä se ensimmäinen yleisö ja ensi-ilta, mutta sen jälkeen en enää pahemmin jännittele. Perustettiin oma tanssiryhmäkin, koska halusimme Hype-musikaalin innoittamana olla vähän niin kuin step-uppilaiset.

Next

Näyttelijä Anna

anna maija tuokko

Sitten sain tarjouksen Rauman Kaupunginteatterista Heikki Paavilaiselta, jonka tunsin jo aiemmin. Mun pikkupikkuserkkuni taitaa kyllä olla näyttelijä. Viialasta kotoisin oleva Anna-Maija on syntynyt 1981 ja horoskooppimerkiltään hän on kalat. Missä eri teattereissa olet näytellyt? Toinen pikkuveljistäni on kemian tutkija, mutta toinen veljeni on lahjakas kirjoittamaan ja on selkeesti taiteellisempi. Kerran olen jännittänyt yhden ensi-illan aika pahastikin läpi.

Next

Suomalaisjulkkisten alastonkuvakohu paisuu: kuvat vuotivat nettiin!

anna maija tuokko

Pääsin lukiosta vuonna 2000 ja hain kouluun enkä päässyt. Rakastin myös sitä Ullan roolia The Producers-musikaalissa. Äidillä taas on sellaista herkkyyttä ja kiinnostusta taiteisiin. Kirjat, elokuvat, musiikki, kuvataide, ihmiset tuolla kaduilla. Osa ensamblesta oli mua vastapäätä etunäyttämöllä. Hyviä muistoja ja kohtaamisia legendojen kanssa.

Next

Actors in Scandinavia » Anna

anna maija tuokko

En mä tietoisesti seuraa ainakaan paljon ihmisten touhuja, mutta tykkään katsella ja ajatella, että millaistakohan elämää ne viettää. Tutkintapyyntö koskee kuvia, joissa naiset poseeraavat hyvin vähissä vaatteissa. Oon kaatunut näyttämöllä lukemattomia kertoja. Silloin se vahvistui ja muistan, että mulla oli oikein sellainen hetki jolloin tajusin, että mä olen näyttelijä ja aina tulen olemaan. Ne on ehkä vähän omaan elämäntilanteeseenkin liittyviä asioita. Se oli niin äärimmäisen koomista ja mua nauratti aivan hirveesti,eikä pokka meinannut pysyä! Mitä teit sitten ennen Paimion ja Teakin aikoja? Sitten olin mukana Tampereen Teatterin Virgo-musikaalissakin. Mulle on annettu mahdollisuuksia ja olen myös tehnyt hirveästi töitä, että tulisin paremmaksi tässä ammatissa.

Next

Suomalaisjulkkisten alastonkuvakohu paisuu: kuvat vuotivat nettiin!

anna maija tuokko

Teatterissa on kyllä mahtavaa se, että siellä sukupolvet kohtaavat niin hienolla tavalla. Raumalla olin sen kevään ja sitten pääsinkin kouluun. Onneksi ympärillämme oli paljon hyviä aikuisia jotka auttoivat ja tukivat meitä. Oli hyvä musiikinopettaja, hyvä draamaopettaja, hyvä tanssinopettaja. Tuokko nähdään tulevana syksynä Mika Kaurismäen ohjaamassa Mestari Cheng -elokuvassa. Seiska uutisoi jo toukokuussa, että tunnetut näyttelijät Laura Birn, Elena Leeve, Linda Zilliacus ja Sara-Marie Soulie ovat tehneet tutkintapyynnön Lounais-Suomen poliisilaitokselle. Olin aivan mykistynyt, mun mielestä se oli aivan huikea.

Next