Framgångspodden. Framgångspodden 2020-02-10

35. Alexander Bard (Long Version) by Framgångspodden

framgångspodden

Vi pratar om när han jobbade 4 år som prostituerad. Vi pratar också om hennes modellkarriär, hur hon tog mod till sig och ringde till Bert Karlsson, affirmationer och om en optippad hobby! Gästerna delar med sig av sina lärdomar och ger sina bästa karriärtips. Hans tid i Idoljuryn och varför han han hellre dör än att ha evigt liv. Podden kommer att hjälpa lyssnarna att spara pengar och bli mer insatta och trygga i sina köpval, inför stora som små beslut. Som 20-åring började han arbeta som säljare och efter bara några år blev han utnämnd till den bästa mediasäljaren av Bonniers Awards.

Next

Framgångspodden

framgångspodden

Träffar de mest framgångsrika personerna, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Att vara framgångsrik är att vara orädd, att våga misslyckas och att lära sig av sina erfarenheter. Eva Ekedahls intervjuer går på djupet och handlar om vad som ligger bakom gästernas framgång och hur karriärresorna har sett ut. Ett starkt samtal med maskrosbarnet som blommade ut! Jag åkte ner och hälsade på honom i Nederländerna där han berättade för mig om hans andningstekniker som gör att han klarar av kylan och vad som gör att rätt andning håller oss friska. Tusen tack för att du lyssnar! Tusen tack för att du lyssnar! Tusen tack för att du lyssnar! Hans framgångsresa började med en problematisk uppväxt i Stockholmsförorten Haninge, vilket formade honom till en driven, orädd och ödmjuk människa.

Next

Framgångspodden podcast

framgångspodden

Sjukt bra avsnitt som kan förändra ditt liv. Kul också att Aftonbladet redan skrivit om avsnittet. Alexander Pärleros träffar de mest framgångsrika personerna, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Med en varm och avslappnad ton, där samtalet snarare än expertsvaren står i centrum, blandar de udda gäster och stora ämnen inom vardagsekonomi på ett intressant, roligt och begripligt sätt. Om Alexander Alexander Pärleros är en öppensinnad entreprenör, influenser, föreläsare och grundare av Framgångspodden som är Nordens största intervjupodd med över 2,5 miljoner lyssningar per månad! Även historier från hans många äventyr, hans frus tragiska bortgång och en livekonsert hann avverkas i detta otroliga avsnitt! Han startade tidigt sin karriär som kriminalreporter på Expressen men kom sen att flyga allt högre med boken om äventyraren Göran Kropp, självbiografin om Zlatan och senare genom att ta sig an fortsättningen på Millenniumtrilogin! Charlie och Mathias är tillbaka, sugna på att prata rakt, öppet och ärligt om livet, ekonomin och vardagspusslet.

Next

280. David JP Phillips Ted Talks

framgångspodden

. Framgångspodden Framgångspodden är nordens mest populära intervjupodd med över 300 gäster och över 2,5 miljoner lyssnare varje månad. Efter sju år som säljare valde han att lämna det trygga välbetalda jobbet för att följa sin stora passion om att bli entreprenör. Ni får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Värdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhållning och spännande historier. Hur optimerar vi vår tid, sätter mål och förhandlar? Många förknippar framgång med att tjäna mycket pengar och nå höga höjder i sin karriär, men att vara framgångsrik handlar minst lika mycket om att skapa sig ett liv där man ägnar sig åt sin passion och hela tiden vågar utmana sig själv.

Next

Framgångspodden

framgångspodden

Värdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhållning och spännande historier. För förfrågningar eller mer information, Kontakta Alexander Pärleros på: alexanderparleros framgångspodden. Ämnena kommer att variera och vara både breda och smala. Sexuella läggningar och hans teorier om varför man inte ska leva i par med samma person hela livet eller skaffa barn. Nu spår han framtiden igen i podden.

Next

280. David JP Phillips Ted Talks

framgångspodden

Han spådde hela internet framtiden för 20 år sen. Vi diskuterar även hur framgång kan knäcka men människa, om dagens polariserade samhälle och mycket, mycket mer! Ni får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Här får du möjligheten att lyssna på inspirerande historier från bland annat Petter Stordalen, Isabella Löwengrip, Jesper Parnevik och många fler! Lyssna nu Nordens största intervjupodd. Ni får även höra om deras äventyrliga resor här i livet, värdefulla tips och dess rutiner! Eva driver tillsammans med Jeanna Rutherhill Women For Leaders - ett företag som tar fram handlingsinriktade program för att leda förändringen och för att få fram fler kvinnor till toppen. Ett otroligt djupt som kommer ge dig flera tankeställare och kan förändra ditt sätt att leva, Möt en av våra tiders största filosofer Alexander Bard. Han hade då en lön kring 200 000 kr i månaden som 22-åring.

Next

Framgångspodden podcast

framgångspodden

Vi pratar om hennes resa som började tufft. Hur stärker vi vår självkänsla och hur kan vi hantera motgångar? Med föräldrar som hade alkoholproblem hamnade hon i ung ålder i en fosterfamilj, fick ett självskadebeteende i tonåren och har verkligen fått kriga sig till där hon är idag. Vi pratar om all kritik han fått utstå, om den enorma prestationsångest han kämpat med och om drivkrafterna som fötts därur. Ett avsnitt med en av våra mest unika och framstående författare! Han har genom åren startat och sålt flera bolag och är numera även författare till den bästsäljande Framgångsboken. I went down to visit him in the Netherlands where he told me about his breathing techniques that makes it possible for him to withstand the cold and how these techniques can make us more healthy. .

Next

35. Alexander Bard (Long Version) by Framgångspodden

framgångspodden

. . . . . . .

Next

Framgångspodden podcast

framgångspodden

. . . . . . .

Next