Geilo overnatting. Overnatting 2019-11-13

Geilolia Hyttetun

geilo overnatting

I påsken 2013 var det hele 30 meter lang vaffel-kø - noe som i seg selv er bevis på hvor fantastiske vaflene faktisk er. For Pluscamp er det viktigste at du som kunde skal være fornøyd med ditt opphold, enten du er på gjennomreise eller om du velger å bruke hele din ferie på en eller flere av våre Pluscamp campingplasser. Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Geilo? Numedalslågen er full av vann fra Hardangervidda, og er en av Europas beste elver for rafting. Geilo er et populært reisemål både om vinteren og sommeren, og på momondo kan du sammenligne hotelltilbud i området. En ting er hvertfall sikkert, og det er at du ikke kommer til å kjede deg mens du er i Geilo. Rooms: 2 Children and extra beds Free!. Da har du tilgang til bakken hele dagen, for voksne koster dagskortet litt mer.

Next

Hoteller på Geilo

geilo overnatting

Geilo på budsjett Det er rimelig å reise til Geilo, for her kan du oppleve Norges vakre fjellandskap helt gratis. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller 1 stjerne til luksushoteller 5 stjerner. Book din skihelg nå og ta med familien på en uforglemmelig helg med skikjøring, kakao med krem, bading, god mat og annet hygge. Det går også an å. Om sommeren er det også populært å reise til Geilo for å gå fotturer i fjellet, det ligger høye fjelltopper rett i nærheten dersom du bor på hotell i Geilo.

Next

Overnatting på Geilo

geilo overnatting

Sommer og høst på Geilo er spennende og aktivitetsmulighetene er store. Kaféen er åpen for servering hver dag fra 11:00-17:00 fra 16. Dette gjør Geilo lett tilgjengelig. I tillegg har vi tilhørende saler, møterom, mingleområder og toalettfasiliteter. I tillegg er det populært å legge ut på langrennsturer, her har du nemlig tilgang til utrolig mange ulike løyper. Parkering i Geilo Det er gode muligheter for parkering i Geilo, og det er mest sannsynlig best å sette bilen på parkeringsplassen ved ditt overnattingssted. Gol Campingsenter har 3 store moderne sanitæranlegg med familierom som er åpne hele tiden og er gratis å bruke for våre gjester, det finnes også 3 felleskjøkken som er gratis å bruke og 3 vaskerom med vaskemaskiner og tørketromler mot betaling.

Next

Overnatting

geilo overnatting

Noen steder kan ha 18-årsgrense eller høyere for leie av hytter og leiligheter. Spenn på deg langrenns-skiene og opplev gnistrende hvite vidder om vinteren. Vestlia Resort er den perfekte konferansedestinasjonen uansett om dere er 2 eller 700 personer. Reiser du med venner og er glad i action, er det muligheter for å få et skikkelig rush i Geilo Zip-line i Dagali, eller du kan dra på klatring i høydeparken. I tillegg til en hyggelig atmosfære ligger restauranten sentralt til i sentrum av Geilo.

Next

Overnatting på Geilo

geilo overnatting

Det er også masse aktiviteter perfekte for konferanser. Hyttene ligger i et rolig område bare 1,5 kilometer fra Geilo sentrum, så det er lett å utforske shopping, restauranter og utelivet Geilo har å by på. Hotellbestilling på Geilo Når du setter deg ned for å finne et hotell å bo på mens du er i geilo, kan det være greit å korte ned prosessen ved å bruke Expedias søkemetoder og søkefiltre. Da kan du selv bestemme hvor du vil dra for å stå på ski. Er du en naturelsker er Geilo den perfekte destinasjonen, her finner du 500 kilometer med langrennsløyper, 50 alpinbakker og muligheter for trugetur, hundesledekjøring, aking, kanefart og om sommeren kan du gå fotturer i fjellet, fiske i fjellvann eller dra på sykkeltur. Du finner overnattingssted fra 450 kr. Vinteraktiviteter på Geilo Siden Geilo er en av Norges beste vinterdestinasjoner, er det lurt å tenke på å bestille hotell tidlig dersom du planlegger en ferie hit.

Next

Camping i Hallingdal

geilo overnatting

Hvis du vil gjøre noe annet enn å stå i skibakken er kanskje kiting aktuelt. Les alt om Konferanse på Vestlia Resort Midt mellom Oslo og Bergen finner du Vestlia Resorts konferanselokaler på til sammen 1200 kvm. The maximum number of extra beds in a room is 1. Besøk Geilo både om sommeren vinteren Et besøk på Geilo vil være innholdsrikt både om sommeren og vinteren. Det koster litt mer å kjøpe billett på bussen. Se Song og Fjordane Ekspressen Buss fra Geilo til Eidfjord - Konsarvik - Odda.

Next

Ustedalsfjorden Overnatting. Geilo, Norway

geilo overnatting

Hundekjøring, ridning, fatbike og kanefart er andre aktiviteter du kan få med deg på en om vinteren. Hyttene har god plass for større familier, bedrifter og foreninger, vennegjenger eller andre grupper. Geilo byr på et mangfold av aktiviteter hele året. Lik oss på og følg oss på Rett ved skiheiser og turløyper ligger ærverdige Geilo Hotel. Geilo har skibakker på to sider av sentrum. Her er du midt i nydelig natur, og har tilgang til en rekke rekreasjonsfasiliteter.

Next

Camping i Hallingdal

geilo overnatting

Et sted som mottar gode anmeldelser er Hallingstuene. Hvem ønsker seg vel ikke strålende dager i bakken som kan avluttes med en festlig ettermiddag på afterski? Det er ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Geilo, men det kan lønne seg å sjekke dette før bestilling. Restauranten er hyggelig innrettet og ligner ekte hallingstue. Med høye fjell og mye skog er muligheten for alpin kjøring og langrenn perfekt. At the hostel, every room comes with a wardrobe. Hvordan kommer man seg rundt i Geilo? Geilo har et av Norges største alpinanlegg med 37 bakker i tillegg byr vi over 500km langrennsspor i kommunen, et koselige kafeer, gode restauranter, shopping og velvære, her kan du lade batteriene og få en god pause fra en hektisk hverdag.

Next

Ustedalsfjorden Overnatting. Geilo, Norway

geilo overnatting

En skibuss med flere avganger daglig kan ta deg mellom de ulike stedene, og det kan være lurt å teste begge fjellsider for å finne din favoritt. Foretrekker du langrennski går den populære løypa «Ustedalsfjorden rundt» like forbi. Du kan ta buss fra Geilo togstasjon til Vestlia der du kan stå på ski. Romslig entre med god plass til å henge fra seg jakker, bukser og div. Merket for Bærekraftig reisemål er et kvalitetsmerke for reisemål som har startet systematisk jobbing for å redusere reiselivets negative påvirkning på omgivelsene. Der går dessverre ingen , men stedet ligger til gengjeld enkelt tilgjengelig med både bil, buss og tog.

Next

Geilolia Hyttetun

geilo overnatting

Hva har Geilo å tilby? Geilo ligger i Hol kommune og tilbyr sammen med grendene Haugastøl, Ustaoset, Dagali, Skurdalen, Hovet, Hol, Sudndalen og Myrland spennende aktiviteter og opplevelser, for store og små, hele året. Alt er tilpasset ulike nivåer. Full fart fjellet Book din skihelg nå Velkommen til Geilo. For eksempel Bergensbanen stopper på Geilo stasjon, kun 3,5 timer fra Oslo og 3 timer fra Bergen. Hotellguide for Geilo Hotell Geilo: Geilo er et av Norges største skianlegg og en populær feriedestinasjon, spesielt om vinteren. Det finnes hele 40 nedfarter å boltre seg i for de som liker seg i alpint- og snowboardbakkene. Dette krever et nært samarbeid mellom kommunen og reiselivsnæringen der formålet er at reisemålet skal være et godt sted å bo — og et godt sted å besøke.

Next