Gode sitater. 57 Morsomme visdomsord 2019-11-13

Gode sitater

gode sitater

For sine forældre, venner, bedre halvdel, børn kæledyr osv. Cossman Det finnes en alder hvor en kvinne må være vakker for å bli elsket. Frække citater kan berører forskellige emner, om det er bryllups, kærlighed eller familie. Når du går gjennom harde prøvelser og likevel bestemmer deg for å klare det — det er styrke! Det er dagen hvorpå vi har ventet i lang tid. Læs nogle af Citat kategorier Citater om livet: Livet er en vidunderlig ting. » — Ukjent «Hemmeligheten bak et vellykket forhold er å huske å slette nettleserhistorikken.

Next

60 års hilsen

gode sitater

Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til 50 åringen. Bennis Vi må bruke tiden som et redskap, ikke en krykke. Kærligheds citater: Kærlighed kan for nogle til at grine, sukke og føle sig levende, mens andre kan opleve kærligheden gennem tårer og sorg. «Den aller største rikdom er god helse. For vi ved aldrig hvornår vi eller andre kan blive ramt. Det vanskelige er å la det som har virket i to år bli fjernet. Det kan få deg til å skyte etter futen… og bomme.

Next

Gode sitater

gode sitater

Med det samme du definerer en periode av livet hvor folk kan være ute sent om kvelden uten å betale skatt — da er det naturlig nok ingen som noensinne kommer til å ønske å leve livet på et annet vis. Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til 60 åringen. Nyd de fantastiske og stærke digte og se hvor meget de kan give dig. Nyd de søde, sjove og mærkelige Peter Plys citater. Men undersøkelser i ettertid har rokket ved myten om at historiens store ord kommer som plutselige og geniale innfall — det ser ut til at taleskriverne i Washington på foprhånd og med omhu hadde formulert Ich bin ein Berliner, og at presidenten var forberedt i god tid før han holdt talen. » — Erma Bombeck «Inne i meg bor det en tynn kvinne som roper for å komme ut.

Next

Citater

gode sitater

De er gode at lære og tage til sig. » — Ukjent «Motivasjon er det som får deg igang, er det som får deg til å fortsette. Gå ind på scorereplikker og se om du ikke kan finde en eller flere du kan bruge allerede i dag. Brug gerne citater om arbejdsglæde som motivation på din arbejdsplads. » — Thomas Edison Foto: © Jan Wachala Dreamstime. Da har du kommet på riktig sted. Vi har alle tjuefiretimers lange dager.

Next

70 års hilsen

gode sitater

Du kan ikke vælge den selv, men du må få det bedste ud af den. Når Göering fikk snusen i kunstskatter, var han villig til å ta til våpen for å få kloen i dem. Sjove citater: Sjove og fjollede citater af en af mine ynglings. I en tale foran rådhuset i Vest-Berlin sa han at han — og underforstått hele den vestlige verden — oppfattet seg selv som berliner. Dager hvor du har mest lyst til å bli under dyna. Det kræver virkelig noget af et kunne at sige noget med så få ord som muligt. Sitater benyttes ofte til å underbygge et poeng enten det er et humoristisk innslag i en tale, et vakkert utsagn til å brukes i bryllupskort, bursdagskort osv, hvis man skal overbevise noen til å følge ens rådgivning og mye mer.

Next

57 Morsomme visdomsord

gode sitater

Og så langt, har det gått bra. De fortæller os at livet skal nydes inden det er for sent. » — Ukjent « er kort. Men først og frem speiler boken en tid da hele synet på krig holdt på å endre seg. Det er vigtigt at bevare et godt forhold til dem da de kan vise sig at være de bedste venner i fremtiden. » — Jim Ryun Foto: © Jan Wachala Dreamstime. Etter krigen uttalte Mahatma Gandhi seg på en helt annen måte.

Next

57 Morsomme visdomsord

gode sitater

I skolen lærer de deg stoffet først, før de gir deg en prøve. Vi har inddelt alle jokes og billederne i kategorier så det er nemmere for dig at finde frem til dine ynglings. » — Michael Jordan «Du bommer garantert på 100% av alle skuddene du ikke prøver på. » — Will Rogers «Døden, skatten og barnefødsler. Men det er den vej vi alle bevæger os. Frække citater indeholder også humor så der er lidt til smilebåndet.

Next

Gode citater

gode sitater

Gode citater: Hele vores eksistens er som en citat. Heldigvis er det kun de mere betydningsvise, sjove og mærkværdige citater der overlever gennem tiden. » — Muhammad Ali «Flaks er kun resultatet av hardt arbeid og gode forberedelser. Her kommer vi dog mere ind på at når vi er flere om en opgave, vil vi kunne klare den hurtigere og bedre end en person nogen siden vil kunne gøre. Vi har alle flere ting vi gennemgår hver eneste dag. » — John Gotti Se også:.

Next