Narvesen tveita. Jobbe i Narvesen? 2019-11-14

Jobbe i Narvesen?

narvesen tveita

På vårt bugnende blomstertorg har vi lekre håndlagde buketter og et stort utvalg av sesongens avskårne blomster. Hvis du i tillegg har et lite konkurranseinstinkt, tipper vi at du vil ha det gøy med alle salgskonkurransene vi kjører. Vi ønsker omsorgsfulle ledere som bryr seg om sine ansatte, som er opptatt å skape en vinnerkultur ved å gi tillit og ansvar. Som selger hos oss vil du få varierte arbeidsoppgaver, en hektisk hverdag og mange gode kolleger som fort kan bli venner for livet. Som Kjøpmann i Narvesen vil du få tett oppfølging og støtte fra Servicekontoret. Og for de aller beste selgerne, som ønsker å drive egen butikk en dag, har vi et fantastisk Talentprogram som går over 8 måneder.

Next

Blomsterbutikk i OSLO: Plukk blomster på Mester Grønn Tveita Senter

narvesen tveita

Vårt apotek på Tveita Senter har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Stasjonen ligger nord for Tvetenveien, innen gangavstand til både Inger Hagerups plass og Haugerud senter. Stasjonen er den eneste på som ikke ligger i tunnel. . Da skapes engasjement og den øverste sjefen - kunden, blir imponert. Da håper vi at du klikker på karrieresidene våre og leser mer om franchise i Reitan Convenience, og søker på en av våre ledige butikker! Du får grundig opplæring, meget gode innkjøpsavtaler og mulighet til å påvirke resultatet i din butikk. I vårt apotek på Tveita Senter vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd.

Next

Blomsterbutikk i OSLO: Plukk blomster på Mester Grønn Tveita Senter

narvesen tveita

Vi utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede. I vår blomsterbutikk Mester Grønn Tveita Senter i Oslo, Oslo, finner du et stort utvalg av friske blomster og planter til enhver anledning. Haugerud stasjon er en på beliggende på i i. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg. Her finner du mer enn 5500 varer til ekstra lave priser, både til hverdag og helg. Flinke selgere hos Narvesen får gjerne mer ansvar, for eksempel som butikksjef eller matansvarlig. Ønsker du å til noen du er glad i eller til deg selv, så gjør du det enkelt i.

Next

Blomsterbutikk i OSLO: Plukk blomster på Mester Grønn Tveita Senter

narvesen tveita

Plukk dine favorittblomster og sett dem sammen selv hjemme, eller la oss binde en flott bukett for deg. Hos Coop Extra Tveita finner du Post-i-butikk Åpningstider post: Man- Fre: 08:00 - 21:00. Besøk vårt apotek på Tveita Senter i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek. Sommeren 2012 ble det åpnet en på den nevnte gangbroen. Ønsker du å stå i kassa, vil du bidra til at butikken din er skinnende ren og trives du med å snakke med kunder hver dag? De aller beste teamene kan vinne opplevelser og reiser! La deg også inspirere av vårt store utvalg blomstrende potteplanter, grønne planter, potter, vaser og sesongens trendy tilbehør.

Next

Vitusapotek Tveita Senter

narvesen tveita

Kunden er vår øverste sjef, og vi ønsker selgere som har et oppriktig ønske om å ta godt vare på alle kunder som kommer inn i butikken. Våre Franchisetakere er selvstendig næringsdrivende, med ansvar for egen butikk og ansatte, samtidig har de et tett samarbeid med Reitan Convenience. I Reitangruppen er det også gode muligheter for å overta større butikker med flere ansatte og høyere omsetning. Stasjonen har også som mange andre en -kiosk på en gangbro øst for stasjonen. Velkommen til en hyggelig handel hos Mester Grønn Tveita Senter - Vi skaper glede i alle hjem! Lør: 09:00 - 19:00 Åpningstider boksanlegg: Man-Lør: 08:00 - 21:00 Innleveringsfrist: Man-Fre: 16:00 Lør: 14:00 Tlf Posten: 04004.

Next

Vitusapotek Tveita Senter

narvesen tveita

Er du sosial og får et kick av å gi gode kundeopplevelser? Coop Extra er billigbutikken med supermarkedutvalg. Vårt apotek på Tveita Senter formidler faglig kunnskap Vårt apotek på Tveita Senter formidler vår faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære. Du kan bestille på nett og få levert blomster på døren i Oslo eller hente de i butikken. . . .

Next

Blomsterbutikk i OSLO: Plukk blomster på Mester Grønn Tveita Senter

narvesen tveita

. . . . . .

Next

Tveita Senter, Hellerud, Oslo

narvesen tveita

. . . . . . .

Next

Haugerud stasjon

narvesen tveita

. . . . .

Next