Orkdal vgs. Val 2019-12-01

Val

orkdal vgs

Søk Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet. Skolen fyller 90 år i 2013. Bestill gratis studieveiledning Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Ismaskineriet trekker varme ut av banen for å lage is og leverer 25 graders varme. Stol på at du kan vere fornøgd med den du er! Invitasjonen videresendes av opplæringskontor og bedrifter til alle 1. Påmelding, skjema Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema.

Next

Orkdal vidaregåande skole : The Absolutely True Diary of a Part

orkdal vgs

Vi har derfor gjennomgått våre rutiner for behandling av personopplysninger, samt oppdatert vår personvernerklæring. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser På kan du lese om hvordan du og få. Våre nett-tjenester bruker informasjonskapsler cookies til å huske påloggingsopplysninger, samt forbedre brukeropplevelsen. Orkdal vidaregåande skole tilbyr disse utdanningsprogrammene: - Studiespesialisering - Musikk, dans og drama - Idrettsfag - Helse- og sosialfag - Teknikk og industriell produksjon - Service og samferdsel Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter! En kan også velge et tredjeår, studieforberedende naturbruk, og da få generell studiekompetanse.

Next

Lærlingesamling og andre aktiviteter

orkdal vgs

Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Lærlingen skal være trygg og kjent med sine plikter og rettigheter som lærling og arbeidstaker i bedriften. Velkommen til lærlingesamling i Trøndelag 2019 På hodestups inn i arbeidslivet eller……? Vi samler inn og strukturerer informasjon, utvikler redaksjonelt innhold og forsøker å gi studiesøkeren et komplett bilde av mulige karriereveier. Webanalyse og informasjonskapsler cookies Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. Skolen kalles på folkemunne bare «Follo» eller «Phollo». Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg.

Next

Lærlingesamling og andre aktiviteter

orkdal vgs

Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skolen gir undervisning innenfor faget Naturbruk, og en kan velge fordypning innen akvakultur, hest og landbruk. Val videregående skole er en kristen friskole i Ytre Namdalen nord i Trøndelag. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren.

Next

Orkdal vidaregåande skole : The Absolutely True Diary of a Part

orkdal vgs

In his first book for young adults, Sherman Alexie tells the story of Junior, a budding cartoonist who leaves his school on the Spokane Indian Reservation to attend an all-white high school. Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. It chronicles contemporary adolescence as seen through the eyes of one Native American boy. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Torsdag fekk vi besøk av Linnea Myhre. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse.

Next

Val

orkdal vgs

Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Ho er aktuell med romanen Meg, meg, meg. Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Skolen har internat hvor de fleste elevene bor. Nyhetsbrev Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Next

Val

orkdal vgs

Idrettslagene i Orkdal samarbeider med Orkdal vidaregåande skole om å lage en bane som kan tjene idretten i hele regionen med islek for barn i nærområdet og idrettslinja ved Follo. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring. Deltagelse på samlingen er gratis for alle i et læreforhold og det serveres lunsj til alle deltagere. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager.

Next

ORKDAL VIDEREGÅENDE SKOLE

orkdal vgs

Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. Vi er en frittstående aktør som er uavhengig både av kommersielle og offentlige interesser, og følger Vær Varsom-plakaten i alt vårt arbeide. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet.

Next

Orkdal vidaregåande skole : The Absolutely True Diary of a Part

orkdal vgs

Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker. This heartbreaking, funny, and beautifully written tale, featuring poignant drawings that reflect the character's art, is based on the author's own experiences. Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av! Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Trøndelag fylkeskommune arrangerer lærlingsamlinger i samarbeid med Opplæringskontorene i Trøndelag.

Next

Lærlingesamling og andre aktiviteter

orkdal vgs

Banen er planlagt i samarbeid med skøytekretsen i Sør-Trøndelag og er allerede teknisk godkjent av departementet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. Saman med bokbadar Espen Tørset snakka ho om forfattarskapen sin og om rolla som påverkar og bloggar. Side- og tjenestefunksjonalitet Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Samlingens tema har fokus på økonomi, livsmestring, helse, miljø og sikkerhet, plikter og rettigheter i arbeidslivet.

Next