Parkering ringen kino. Ringen kino (Oslo Kino) 2019-11-14

Gimle

parkering ringen kino

I Ringen 3 Deluxe kan man sitte i bevegelige skinnseter med høy rygg og bord. Ringen kino er et fleksibelt kinosenter som viser filmer i alle sjangre. På Symra er det 3 timer gratis parkering i P-huset i Lambertseter senters åpningstid og det er flere gratis plasser i området. Programmet består av storfilmer, norske filmer, internasjonale kvalitetsfilmer og et bredt barnefilmtilbud - spesielt i helgene, samt filmquiz, overføring av konserter og festivalfilmer. Send Ringen kino — Nordens første nybygde heldigitale kino! På dagtid mandag til fredag, så er det en time gratis parkering. Du vil som Kinopluss-medlem, motta nyhetsbrev og medlemstilbud på e-post fra din lokale kino. Profil Et fleksibelt kinosenter som viser filmer i alle typer sjangere.

Next

ODEON kino

parkering ringen kino

Ringen er en av verdens første kinoer som er designet og dimensjonert for drift av heldigital filmfremvisning. I følgende tilfeller kan Kinopluss dele personlige opplysninger om brukerne med tredjeparter: Hvis vi har fått brukerens samtykke Hvis vi må dele opplysningene med selskaper for å kunne tilby produktet eller tjenesten du har bedt om Når vi svarer på fullmakter, rettskjennelser eller rettssaker Du har rett til innsyn i kundeopplysningene vi har registrert på deg. Adresse: Toftes gate 15 A Hjemmeside: www. Husk å stemple billetten før forestillingen! Kinobursdag Ta med barna og opplev en gøyal bursdagsfeiring på Ringen kino! Det er også mulig å benytte tilbudet ved parkering utover dette tidsrommet, men da mot ordinær avgift i tiden før kl. For å bytte kinobilletter må dette skje senest 20 min.

Next

Ringen kino (Oslo Kino)

parkering ringen kino

Programmet for Ringen kino finner du Følg oss på Facebook Åpningstider Mandag til lørdag: Kl. Stemple P-billett i rabattstasjon i kinofoajè. Trikk: Linje 11, 12 og 13 stopper på Storo. Følgende P-hus tilbyr kinoparkering: i nærheten av Colosseum i nærheten av Vika, Saga og Klingenberg Legg merke til at det er flere parkeringshus på Vika, og avtalen gjelder kun parkeringshuset som er i Munkedamsveien 15, 0250 Oslo. Parkering i Ringnes-senterets parkeringshus i Thorvald Meyers gt. Hvis du er student kan du benytte deg av deres studenttilbud. Hit kan du ta linje 4 eller 5.

Next

ODEON kino

parkering ringen kino

Billettkjøp gjøres via nettsiden eller på en av våre kinoer. Der koster det 16 kr å parkere pr. Utenfor salen er det et eget loungeområde som kan brukes til lukkede spesialarrangementer. Kinopluss selger eller leier ikke ut personlige opplysninger til tredjeparter. På dagtid mandag til fredag, så er det en time gratis parkering. Kinoen har skjenkebevilling både ute og inne.

Next

«Livet i Ringnes Park Vest»

parkering ringen kino

Heldigital kino Dette er Norges og Nordens første nybygde heldigitale kino. Barna får: Kinofilm Bursdagskrone Gave Pizza Godteri Popcorn Drikke Skolekino Skoler og barnehager kan til enhver tid kan benytte seg av Oslo Kinos kinoprogram på alle kinoene til sterkt reduserte priser. Du kan også lese mer på Q-Park sine side. Ringen kino har forestillinger i skoletiden hver dag med aktuelle filmer. Barnehagen har 5 avdelinger og plass til rundt 75 barn i alderen 0 - 6 år.

Next

Hvor finner jeg parkering?

parkering ringen kino

Kinoparkering fra kl 17:00 til 23:30 mandag - fredag, samt lørdag — søndag fra kl 11:00 -23:30. Filmprogrammet består av storfilmer, norske filmer, internasjonale kvalitetsfilmer og et bredt barnefilmtilbud — spesielt i helgene. Avtalevilkår For å bli medlem av Kinopluss, må du huke av for at du aksepterer følgende betingelser: For å bli Kinopluss-medlem må du fylle ut alle de obligatoriske feltene i registreringsprosessen. Servering: Kafé med varme drikker, enkle velsmakende matretter og naturligvis muligheter for kjøp av vin, øl og mineralvann. Både gamle og nye kunder er velkommen til tannlege klinikk.

Next

Gimle

parkering ringen kino

Parkeringshuset er åpent mandag til søndag 00. Pizza Ricetta tilbyr italiensk pizza i mange ulike varianter å i tillegg tilbyr de Italiensk iskrem. Parkering Det er gode parkeringsmuligheter nær kinoen på bl. Tilbudet gjelder alle filmer og gjelder dersom det deltar min. Husk å legge parkeringsbilletten synlig i frontruta. Vegg i vegg med komfortsalen er det et eget loungeområde med alle rettigheter som kan brukes til lukkede spesialarrangementer. Det er eksempelvis kun fire stopp fra Majorstuen til Nydalen åtte minutter pluss gange , eller to stopp fra Løren til Storo tre minutter pluss gange.

Next

Kinoparkering

parkering ringen kino

I sal 3, komfortsalen, har vi skjenkebevilling. Opplysningene du fyller ut vil vi benytte til å rette tilbud direkte til deg som vi tror du kan ha glede av. På Gimle kino kan man også oppleve direkteoverført opera og ballett. Det er lagt vekt på komfort i alle saler med minimum 120 cm mellom radene. Her kan man nyte filmen i skinnseter med bevegelig, høy rygg og bord.

Next

ODEON kino

parkering ringen kino

Bytting av kjøpte billetter gjøres ved fysisk oppmøte på den kinoen billettene er kjøpt til. Kinoen er konstruert i tråd med de krav og spesifikasjoner dagens filmskapere stiller til visningsforhold, og sikrer publikum en optimal opplevelse av filmene. Deretter koster det 27 kr pr. Du kan reise uten overgang blant annet fra St. Parkeringshuset er åpent mandag til søndag 00. Det er også flere stoppesteder like i nærheten, som Kristoffer Aamots gate og Storo senter.

Next