Resultater landsskytterstevnet 2018. Livestream 2019-11-13

LS2018

resultater landsskytterstevnet 2018

Oktoberfest på Dølen Hotel på Evje lørdag 26. Flere hundre personer stilte opp og gjorde en formidabel innsats. Finalen ble arrangert på Kråkenesmarka skyttarbane, som ligger åtte kilometer nord for Førde. Han fikk 10 treff på langholdet, og det holdt akkurat til å bli med på finaleholdet. De påmeldte deltakerne vil få mer informasjon om kvelden når det nærmer seg! Bente Elin Lilleøkseth imponerte skikkelig i sin stevnedebut i klasse Nybegynner voksen, med 237 poeng.

Next

Resultater Landsskytterstevnet

resultater landsskytterstevnet 2018

Arrangøren skriver: Fjorårets Kidsparty var en suksess! I fjorårets finale ble vi nr 4, så vi hadde absolutt noe å forsvare. Deltagerantallet steg kraftig etter , og den foreløpige rekorden er fra i med 7 181 deltakere. Han løp 6 km i trøndersk myrterreng på 25,52. Vi vil lage et Evjemagasin i forbindelse med Landsskytterstevnet 2019. Fra og med 2017 arrangeres også egen lagskyting mellom skytterlagene.

Next

Livestream

resultater landsskytterstevnet 2018

I år er vi så heldige å få samarbeide med Bygland Bryggeri og kan love dere himmelske og spennende smaker sammen med vår tre fire? Håper mange har lyst til å være med!! Prøvestevnet starter også påmelding ca. Løiten er på 13 plass i kvalifiseringen, og laget består av Åge Sætre, Kjersti Johanne Sjøli, Sindre Nordvik og Ole Magnus Bakken. Vi har vært innom… Her er bilder fra alle skytebanene under Landsskytterstevnet på Evje 2. Arrangørlag var , sammen med skytterlagene i Holsen, Jølster, Florø og Hyen i samarbeid med og. Etteranmelding er mulig frem til 28.

Next

LS2018

resultater landsskytterstevnet 2018

Det ble konkurrert i følgende øvelser: , , , og. Kommende arrangementer Dato Arrangement 1 - lørdag 2. Det er travle dager med store arrangementer som skal dekkes, og mange besøkende som lurer på noe eller bare vil prate litt. Om vinteren skyter vi i miniatyrsalen i Os Samfunnshus. Landsskytterstevnet er Norges største skytearrangement og et av Norges største idrettsarrangementer, og arrangert i regi av Det frivillige Skyttervesen. Vi var så heldige å få lov til å overvære et møte i Evje Handel og Serviceforening sist uke. I morgen tidlig er det lagskyting.

Next

Tidstabell/deltakerlister/statistikk/info

resultater landsskytterstevnet 2018

Siste medalje gikk på 340. Som en del av feltskytingen arrangeres også hurtigskytingskonkurransene og. Med 29 treff i feltrunden hadde han ett tilleggsminutt og fikk totalt 26,52. Han er totaslt nr 9 i cupen etter to runder. Avtalen omfatter både hovedarenaen ute i feltet på Evjemoen og skyttercampen inne i selve Evjemoen leir. Der fikk han 14, totalt 24 og ble rangert som nr 7, 5 treff bak vinner Jon Olav Ågotnes. Det var ingen av våre som lyktes helt og gikk til topps i dag, men mange har skutt en god feltomgang.

Next

Nora Skytterlag

resultater landsskytterstevnet 2018

Masse god skyting i dag også. Før Det frivillige Skyttervesen ble opprettet i 1893, ble det fra 1885 arrangert landsskytterfester i regi av folkevæbningssamlagene, det første på Skarnes i 1885. Skytterlagene fra Stjørdal, Skjelstadmark, Hegra og Lånke er arrangører. Han fikk 97, laget fikk 393 og det ble også 21 plass der. Her har vi 10 elektroniske skiver på 100-meter, 15 elektroniske skiver på 200-meter og elgbane løpende elg med elektronikk. Vi minner som siste frist for endring av feil er 1. Det holdt til en 7.

Next

Nora Skytterlag

resultater landsskytterstevnet 2018

I Samlagsskytingen for senior åpnet Dag Lien med 93, før Sindre Nordvik fikk 96. Sindre Nordvik, Hans Kristian Lundby og Ingeborg Lundby fikk alle 339. Han bor på Tveit i Hornnes med familien, og har solid bakgrunn fra Forsvaret for å ta ansvar for en slik svær oppgave. Håper mange barn opp til 12 år og voksne har anledning til å komme! I morgen er det feltfinaler, og vi har Åge Sætre, Lars Magne Lundby, Dag Lien og Sindre Nordvik med 30 treff som utgangspunkt, og er sammen med mange andre i posisjon til å kunne vinne sine klasser! Sindre Nordvik gjorde sine saker bra, fikk 98 og gav Ole Magnus skive 10 i finalelaget. To av de aller mest trofaste dugnadsarbeiderene er Else Madland Lid og ektemannen Knut Lid.

Next

Landsskytterstevnet 2017

resultater landsskytterstevnet 2018

Åge Sætre fikk i ettermiddag 100 med 8 sentrum, og totalt 349 i V65. Rapport fra søndag 5 august: Da har en bløt 3. Den aller første vinner skytterkonge er først nevnt som betegnelse i 1904 het fra ,. Det er ventet minst 20. De er veldig sentrale ressurspersoner i Evje og Hornnes skytterlag, ett av totalt fire skytterlag som er involvert i det svære arrangementet.

Next

Landsskytterstevnet 2017

resultater landsskytterstevnet 2018

På veteranlaget deltar Per Egil, mens på seniorlaget er det et rent Løitenlag med Dag Lien, Sindre Nordvik, Sverre Frøshaug og Ole Magnus Bakken. Sindre fikk i tillegg til omtalte 349, 346 og 343 og er totalt nr 12 i cupen. Landsskytterstevnet 2017 ble arrangert i i perioden 27. Etter fratrekk for alle utgifter sitter idrettslaget igjen med 775. I august 2019 er det alt klart for Landsskytterstevne på Evje igjen. Når vi gikk over på 200m var vi nr 25, men det var kun 1 poeng som skilte oss fra toppen. Stangskyting, felthurtigskyting, 100 m bane, 200 m bane, finfelt, grovfelt og Minneskyting: Alle skytebanene ligger med kort avstand seg imellom ute i Evjemoen skyte- og øvingsfelt.

Next

Livestream

resultater landsskytterstevnet 2018

Det var en enorm dugnadsjobb. Antall medaljer er avhengig av antall deltakere. Vi har idag hatt mange skyttere ute både på bane og felt. Se oversiktskart med alle banene inntegnet Alle foto: Geir Daasvatn Hovedarenaen, bane 200 m… Vi har brått kastet oss ut i et nytt eventyr! Beste 5 klassing av oss på stang ble Anita med 20 treff! Ole Magnus og Sindre stoppet på 243, Vidar Offigstad på 242 og Hans Kristian Lundby på 240. Lagskytingen kom i ny drakt i 2017, der de to beste skytterne på 100m samt klasse 2 og V55, samt de to beste klasse 3-5 skytterne i hovedskytingen teller i kvalifiseringen.

Next