Vuokrattavat toimitilat jyväskylä. Vapaat toimitilat Jyväskylä 2019-01-16

Vuokrattavat toimitilat jyväskylä Rating: 6,8/10 950 reviews

Vapaat toimitilat Jyväskylä

vuokrattavat toimitilat jyväskylä

Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista? Vapaat toimitilat todistetusti vuokrataan nopeiten elinvoimaisilta yritysalueilta. Alueelta löytyy paljon toimitiloja; eri kokoisia ja eri tyyppisiä. Vuosien varrella kertyneen kokemuksemme avulla olemme keränneet siihen tärkeimmät vinkit olennaisista muuttoa helpottavista asioista. Voit myös suodattaa hakua kaupunginosan, tilatyypin, käyttötarkoituksen tai koon mukaan. Vapaat toimitilat Jyväskylä Etsitkö vapaata toimitilaa Jyväskylästä? Hakukriteerit voivat koskea esimerkiksi sijaintia, kokoa ja toimitilatyyppiä.

Next

Liiketilat Jyväskylä

vuokrattavat toimitilat jyväskylä

Katso myös asiakaskertomukset onnistuneista vuokraus- ja myynticaseista, vuosien varrella olemme vuokranneet ja myyneet sadoille eri yrityksille toimitilat. Voit valita sijainnin hiirellä klikkaamalla tai kirjoittamalla sijainnin. Tarpeet toimitilan suhteen vaihtelevat edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi esimerkiksi kulkuyhteyksien, pysäköintimahdollisuuksien ja palveluiden läheisyyden suhteen. Kauppakeskukset tarjoavat perinteisesti liiketiloja, mutta uudet kauppakeskushankkeet tyypillisesti yhdistävät liike- ja toimistotilat, joiden lisäksi kauppakeskusten yhteyteen rakennetaan usein vielä matkakeskus ja esimerkiksi hotelli. Intermediator Toimitilat on nyt valittu kaiken kaikkiaan kuusi kertaa vuoden välittäjäksi. Tyypillisimpiä toimitiloja alueella ovat pienet toimistot sekä logistiikkakeskuksissa sijaitsevat tuotantotilat ja varastot. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.

Next

Toimitilat, Toimistot Uusimaa

vuokrattavat toimitilat jyväskylä

Muun muassa Kauppakadulla on meneillään uudistushanke, joka tulee piristämään katukuvaa. Kartalta näet helposti, millaisia vapaita toimitiloja Jyväskylässä on tarjolla. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta. Muuttajan pikaopas Sivuitamme löytyy myös Muuttajan pikaopas, jonka olemme koonneet toimitiloihin muuttavan yrityksen avuksi. Seppälän alueelle on kaavailtu jopa kaksi uutta kauppakeskusta, Seppä ja Seppälänportti kauppakeskukset. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Technopolis tarjoaa esimerkiksi täyden palvelun toimitiloja Lutakosta.

Next

Vapaat Toimitilat

vuokrattavat toimitilat jyväskylä

Pyydä haluamastasi kohteesta esittely tai lisätietoja! Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit. Alueen muuttovoittoisuus on hyvällä tasolla, työpaikkoja. Huomaathan, että kaikkia hakutuloksia ei näytetä kartalla niiden suuren määrän vuoksi. Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa? Meiltä löydät vapaat ja vapautumassa olevat toimitilat ja toimistot. Monipuolinen ja kattava valikoimamme on yksi pääkaupunkiseudun laajimmista.


Next

Vapaat toimitilat, Toimisto Helsinki, Espoo

vuokrattavat toimitilat jyväskylä

Voimala Business Park tarjoaa toimitiloja, erilaisia palveluita Jyväskylän seudun yrityksille sekä tukee yrittäjyyttä. Vuokrattavaa toimitilaa löytyy erityisesti keskustasta, Seppälästä ja Lutakosta. Vuokranantajana olemme maltillinen luotettava yhteistyökumppani. Haussa toimisto- tai toimitila Helsingistä tai pääkaupunkiseudulta? Toimimme luottamuksellisesti ja räätälöimme palvelumme yksilöllisesti asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavaksi. Uusia kauppakeskushankkeita on useita sekä keskustassa että muualla Jyväskylässä.

Next

Toimitilat, Toimistot Uusimaa

vuokrattavat toimitilat jyväskylä

Vapaat toimitilat Jyväskylässä Jyväskylässä on varsin hyvät toimitilamarkkinat. Sovittaessa voimme tarpeen mukaan myös hoitaa nykyisen toimitilanne välityksen eteenpäin. Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Jyväskylän seutu tarjoaa yrityksille kilpailukykyisen toimintaympäristön. Valintoihin vaikuttivat muun muassa onnistuneet vuokrausvälitykset. Palvelumme kattaa myös vuokraustoimeksiannot paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa - koko pääkaupunkiseudun alueella, sekä tapauskohtaisesti myös myyntitoimeksiannot ympäri Suomea sopimuksen mukaan.


Next

Liiketilat Jyväskylä

vuokrattavat toimitilat jyväskylä

Yhdistämällä monet toiminnot saman katon alle saadaan vilkkaita keskuksia, jotka houkuttelevat yrityksiä monilla palveluillaan. Vuokraamme kohteista kulloinkin vapautuvia toimitiloja pääsääntöisesti yrityksille ja yhteisöille, mutta joissain tapauksissa myös yksityishenkilöille. Palvelumme on aina veloituksetonta toimitilojen vuokraajalle! Suunnitteilla on myös uusi kauppakeskus, joka olisi yhteydessä rakenteilla olevaan Prismaan. . Toimitilojen markkinapaikka verkossa Palvelussa on tarjolla tuhansia vapaita toimitiloja. Edulliset työtilat antavat nuorille yrityksille mahdollisuuden aloittaa yritystoiminta ilman suurta pääomaa sekä keskellä osaavaa ja innostunutta yritysilmapiiriä. Jyväskylässäkin on tapahtunut uudenlaisten työtilojen tarjonnan lisääntymistä.

Next

Vapaat toimitilat Jyväskylä

vuokrattavat toimitilat jyväskylä

Kirjoitettaessa saat ehdotuksia sijainneista, voit halutessasi hyväksyä ehdotuksen painamalla rivinvaihtonäppäintä tai klikkaamalla hiirellä. Voimala Business Park tarjoaa yrityksille uudenlaisen yhteisöllisen sijoittumisympäristön. Jos etsit toimitilaa tietyltä alueelta, tarkastele tuloksia karttanäkymässä. Niin ikään myös pitkään tyhjillään ollut Valtiontalo on saanut ostajan ja rakennukseen on suunitteilla muun muassa toimistotiloja. Meillä on laaja valikoima erilaisia vapaita ja vapautuvia toimitiloja, niin toimisto-, tuotanto-, varasto-, logistiikka kuin liike- ja myymälätiloja.

Next